Glöm inte bilen

Tusen och tusen saker till ska man ha i huvudet när det kommer till att starta eget. Ofta handlar det om affärsidé och att knyta kundkontakter. Denna text handlar om vikten med rätt bil.

Vikten med rätt bil är inte så mycket att du ska ha rätt bilmodell, utan handlar mer om att du ska ha en bil, men även se till så att den representerar dig på bästa sätt. För vad som är spännande är att du kan marknadsföra dig med din bil otroligt mycket. Nu är det populärt att man ska marknadsföra sig via bloggar för att på ett smidigt sätt hamna i medvetandet hos folk. Vad man kan tänka på då är att om alla gör så, så kommer ingen efter ett tag att sticka ut. Det är därav viktigare att finna nya stegar att resa – nu i form av att ha dekaler på bilen och sätta upp sitt budskap där för att glida omkring.

Bilen – en viktig vän

Bilen kan bli en otroligt viktig vän när det kommer till att nå ut med sitt budskap, men även till att snabbt kunna ta sig till olika platser. Men i all hets, glöm heller inte att skapa en bilförsäkring. För om bilen är din vän så är bilförsäkringen din trygghet. Och i detta fall är dyrast inte alltid bäst.

”Det har blivit en alltför ensidig fokusering på just priset. Det är viktigare nu än tidigare att även jämföra innehållet, eftersom bolagen även konkurrerar med vad försäkringen täcker. Det fanns en tid när försäkringsbolagen hade identiska försäkringsvillkor men den tiden är förbi.”(läs mer)

Advisa billån är ett lån du kan ta om du ännu inte fått igång kapitalet och vill börja med en rivstart. Och känner du för att få ytterligare hjälp med hur du vill få företaget framåt har Arbetsförmedlingen bra hjälp.